orgel200-133 kyrkorgel200-133psalm200-133

Sverige är idag en av de ledande länderna på popmusik, artisteri, låtskrivande och musicerande. Allt talar för fortsatt framgång. Vill du också bli en del av det?

Hösten 2019 startar en ny utbildning på Mellansels folkhögskola där du får möjlighet att utvecklas som låtskrivare, musiker och artist. Här har du möjlighet att utveckla dig med de allra bästa tänkbara förutsättningarna. Låtskrivardelen sker i samarbete med Musikmakarna. En del projekt sker med studerande på andra låtskrivarutbildningar.

På Songwriter Performance har du även möjlighet att utveckla ditt musikaliska uttryck. Mellansels Folkhögskola har länge bedrivit musikundervisning av högsta klass, här erbjuds du sånglektioner, instrumentundervisning m.m. för att komplettera ditt produktionsarbete och din låtskrivartalang.

Kostnad och studiematerial
Du måste ha egen MacBook med Logic Pro installerat. Böcker, studiematerial, studiebesök och resor (obligatorisk verksamhet) i övrigt kommer under läsåret att kosta totalt ca 3 000 kr. Internat avgift är beroende av rumsval.

Ansökan och antagningsvillkor
Ansök senast 15 april.
Ett arbetsprov med en låt som du skrivit, producerat samt musicerat på ditt huvudinstrument skickas senast 30 april till music@mfhs.se
Vi kontaktar dig om du är aktuell och du blir kallad till en intervju.

Ansökan >>

Mer information
http://www.songperf.se
Du är också välkommen att kontakta
Jonas Öberg  070-5156693
eller via mail till music@mfhs.se